KLANTENSERVICE

Bij Eijkelkamp Soil & Water geloven wij in een snelle, betrouwbare en kwalitatief hoge dienstverlening. Om dit aan u te kunnen leveren is het van belang dat wij voorzien zijn van de juiste informatie. Leest u onderstaande instructies daarom goed door.

Retourneren

Indien u wenst, kunt u bij Eijkelkamp Soil & Water gekochte producten te retourneren. Meer informatie over ons proces en retourvoorwaarden vind u in ons Retourbeleid.

Stapsgewijze instructies

 1. Meld uw retour aan via het retourenformulier.
 2. U ontvangt een Retourbon van Eijkelkamp Soil & Water.
  Let op, indien bij ontvangst van de retour blijkt dat één of meerdere producten niet aan de voorwaarden voldoen, kunnen er aanvullende kosten in rekening worden gebracht.
 3. Verpak uw product en voeg de Retourbon toe aan de buitenkant van de doos.
 4. Indien Eijkelkamp Soil & Water bij ontvangst van uw retourzending constateert dat de retour aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u een creditnota. Indien bij ontvangst blijkt dat de retour niet aan de voorwaarden voldoet wordt er contact met u opgenomen.

Servicebeurt / kalibratie / justering / onderhoud

Wij adviseren u om uw apparatuur goed te onderhouden en jaarlijks te laten nakijken en kalibreren.

Stapsgewijze instructies

 1. Meld uw service-aanvraag aan middels ons registratieformulier servicebeurt / reparatie (voor de Diver water level logger hebben we een apart registratieformulier data uitlezen Diver).
 2. Print het volledig ingevulde formulier uit en stuur dit mee met uw apparatuur.
 3. Bij ontvangst van uw apparatuur krijgt u diezelfde dag een ontvangstbevestiging toegezonden. In de ontvangstbevestiging vindt u de specifieke informatie van uw serviceaanvraag en de datum waarop wij u de kostenopgave toesturen óf uw product voorzien van onderhoud terugzenden.

Reparaties

Indien apparatuur gerepareerd moet worden, kunt u bij Eijkelkamp Soil & Water terecht. Wij streven naar een snelle, betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening om u snel mogelijk weer te voorzien van werkende apparatuur. Hierbij hanteren wij een doorlooptijd van gemiddeld 2 werkdagen tot u een kostenopgave ontvangt (indien gewenst) en een doorlooptijd van gemiddeld 4 werkdagen tot wij uw gerepareerde apparatuur terugzenden.

Stapsgewijze instructies

 1. Meld uw reparatie aan middels ons registratieformulier servicebeurt / reparatie (voor de Diver water level logger hebben we een apart registratieformulier data uitlezen Diver).
 2. Print het volledig ingevulde formulier uit en stuur dit mee met uw apparatuur.
 3. Bij ontvangst van uw apparatuur krijgt u diezelfde dag een ontvangstbevestiging toegezonden. In de ontvangstbevestiging vindt u de specifieke informatie van uw reparatie en de datum waarop wij u de kostenopgave zullen sturen óf uw product voorzien van onderhoud terug zenden.

Mesttechnologie

Neem contact op met de Mest Service Afdeling via . Bel voor zeer urgente zaken de mest service lijn: 06-51936392. De mest service lijn is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK