Mestregelgeving update

'Staatssecretaris Van Dam (EZ) meldt de Tweede Kamer dat ondernemers tot 1 maart 2017 de tijd krijgen om te voldoen aan de AGR/GPS-plicht bij de export van vaste behandelde dierlijke meststoffen.' (Bron: Rijksoverheid.nl).

Eijkelkamp Smart AGR® Vaste mest

De Eijkelkamp Smart AGR® Vaste mest, met type goedkeuring, is verkrijgbaar in diverse sets en daardoor geschikt voor alle luchtgeveerde en niet luchtgeveerde transportmiddelen. De Eijkelkamp Smart AGR® Vaste mest kan uitgerust worden met verschillende typen sensoren om automatisch laden en lossen te registreren. Een robuuste smartphone, voorzien van een vooraf geïnstalleerde app (ontwikkeld door Eijkelkamp Soil & Water) zorgt voor de communicatie met RVO.

Benieuwd wat de verandering omtrent verwerkte vaste mest voor u kan betekenen en wilt u meer weten over de oplossingen van Eijkelkamp Soil & Water? Neem contact met ons op via +31 313 880 200 of .

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK