Voorkom overlast, meet blauwalg

Tijdens deze warme zomerse dagen neemt de kans op blauwalgen toe. Blauwalgen komen in zowel zoet als zout water voor. Als de hoeveelheid blauwalgen toeneemt, is dit een teken dat de waterkwaliteit afneemt. Blauwalgen kunnen giftig zijn en zorgen voor overlast in bijvoorbeeld zwemwater. Zorg ervoor dat u weet of uw wateren blauwalgen bevatten door te meten met apparatuur van Eijkelkamp Soil & Water.

Kies de juiste set voor het meten van blauwalgen

Met ons nieuwe assortiment apparatuur voor het meten van waterkwaliteit, meet u nauwkeurig en intuïtief diverse parameters, waaronder blauwalg. Ze zijn robuust en bestand tegen zware omgevingsomstandigheden en alle soorten water.

Multiparameter AP-2000-D set

De AP-2000 is het kleine model van de geavanceerde draagbare multiparameter sondes voor watermonitoring. De sonde is voorzien van een aantal standaardsensoren, maar kan worden aangepast aan uw wensen zodat u meer sensoren kunt toevoegen.

Meer informatie

Multiparameter AP-5000 set

Deze set bestaat uit een GPS Aquameter, Aquaprobe AP-5000 met DO (optisch), EC, pH redox, diepte en temperatuur, met 4 extra poorten voor optionele sensoren (ISE of optisch), 3 meter kabel, inclusief accessoires en vloeistoffen.

Meer informatie

Multiparameter AP-7000 set

De AP-7000 Aquaprobe is bedoeld voor langdurig gebruik en is voorzien van een centraal reinigingssysteem om de ingebouwde sensoren schoon te houden. Dit reduceert de gevolgen van de biologische aangroei die vaak voorkomt bij langdurig gebruik.

Meer informatie

Ontsluit data via telemetrie

Data van de AP-7000 set heeft u op ieder gewenst moment tot uw beschikking als wij voor u de data telemetrisch ontsluiten via Eijkelkamp Smart Sensoring. Meer weten? Neem contact op met ons verkoopteam via +31 313 880 200 of .

Waterschap Rijn en IJssel zet AP-7000 in voor beter inzicht in de groei van blauwalgen

In Groenlo gebruikt het Waterschap Rijn en IJssel een meetopstelling voor het meten van de concentraties blauwalgen. Doel hiervan is om beter inzicht te krijgen in de groei van blauwalgen. Het gaat om een Aquaread AP-7000 meter met meerdere sensoren, die dag-in-dag-uit elk kwartier metingen verrichten. Lees meer.


AlgaeTorch

Een gebruiksvriendelijk en draagbaar meetinstrument: aanzetten - onderdompelen - aflezen! De AlgaeTorch is ook verkrijgbaar in een volledige online versie.

Meer informatie

FluoroProbe III

Diepteprofilering instrument voor een snelle analyse van chlorofylgehalte en algenklassen.

Meer informatie

Denk eraan om uw apparatuur te laten kalibreren

Denk eraan om uw bbe Moldaenke apparatuur door onze service afdeling te laten kalibreren, zodat u klaar bent voor het algenseizoen. Wij zorgen ervoor dat uw AlgaeTorch, BenthoTorch, FluoroProbe, AlgaeLabAnalyser en AlgaeOnline Analyser weer betrouwbare data leveren.

Stuur uw bbe Moldaenke apparatuur naar onderstaand adres, voorzien van dit service document.

Eijkelkamp Soil & Water
T.a.v. Service afdeling
Nijverheidsstraat 30
6987 EM Giesbeek

Meer informatie

Weet u niet precies welke apparatuur u nodig hebt? Maak dag gebruik van de online keuze hulp en we nemen contact met u op. Wilt u uw wensen met ons bespreken? Bel ons via +31 313 880 200 of . De Eijkelkamp Webshop is altijd open.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK