Primeur: ITU World Triathlon Grand Final zet Eijkelkamp Meetboei in

De finale van de ITU World Triathlon Series vindt van 14 tot en met 17 september plaats in Rotterdam. Tijdens de ITU World Triathlon Series reizen de snelste triatleten van de wereld naar iconische steden om de strijd met elkaar aan te gaan. Na negen wedstrijden, wordt de overall winnaar uiteindelijk gekroond tot wereldkampioen. Voor en tijdens de Grand Final gebruikt de organisatie van dit grootse evenement de Eijkelkamp Meetboei om deelnemers op de hoogte te houden van de kwaliteit van het zwemwater. Een primeur.

Populair

Zwemevenementen in open water zoals triatlons worden steeds populairder. Een goede waterkwaliteit is vanzelfsprekend van vitaal belang om gezondheidsproblemen bij deelnemers te voorkomen. Voor het eerst in de geschiedenis van de ITU World Triathlon Grand Finals wordt er gewerkt met Eijkelkamp Soil & Water apparatuur om up-to-date informatie beschikbaar te stellen voor deelnemers.

De Eijkelkamp Meetboei ligt in de Rijnhaven in Rotterdam. Bekijk de actuele data in de Rijnhaven op de officiële ITU World Triathlon website.

De Eijkelkamp Meetboei wordt steeds vaker ingezet door organisaties van zwemevenementen in open water. Zo lag de meetboei al diverse keren in Zutphen en Woerden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Eijkelkamp Meetboei? Of heeft u belangstelling om de meetboei in te zetten voor een open water tocht of wedstrijd? Neem contact op met van Eijkelkamp Soil & Water.

  • Eijkelkamp_Buoy_ITU_World_Triathlon_Series_1.jpg
  • Eijkelkamp_Buoy_ITU_World_Triathlon_Series_2.jpg
  • Eijkelkamp_Buoy_ITU_World_Triathlon_Series_3.jpg
  • Eijkelkamp_Buoy_ITU_World_Triathlon_Series_4.jpg
  • Eijkelkamp_Buoy_ITU_World_Triathlon_Series_5.jpg
  • Eijkelkamp_Buoy_ITU_World_Triathlon_Series_6.jpg

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK