Doe mee met het 6e Eijkelkamp Foundation Tournament

De Eijkelkamp Foundation organiseert op zaterdag 10 juni 2017 in Giesbeek voor de 6e keer een 6x6 voetbaltoernooi. Team Galacticos ging er de voorgaande 3 jaar met de wisselbeker vandoor. Wordt jouw team de opvolger? Schrijf je vóór 3 juni in met je voetbalteam, vriendengroep, buurtvereniging, bedrijf of straat en scoor voor het goede doel. Het inschrijfgeld komt namelijk volledig ten goede aan project De Water Ondernemer.

Sportpark ‘De Does’ in Giesbeek verandert op 10 juni in een heuse voetbalarena als er gestreden wordt om de Eijkelkamp Foundation Trofee. Op een half voetbalveld wordt er een 6x6 voetbaltoernooi gehouden. Het inschrijfgeld bedraagt 75,- per team dat mag bestaan uit maximaal 10 personen.

Het inschrijfgeld gaat volledig naar de Eijkelkamp Foundation. Deze stichting is in 2011 opgericht ter ere van het 100-jarig bestaan van de Royal Eijkelkamp. De Eijkelkamp Foundation zet zich in voor bijzondere initiatieven op het gebied van water en bodem.

Meld je aan vóór 3 juni via . Bel voor meer informatie Albert Knol, 06-23 78 95 88.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK