Het trainingsaanbod van de Eijkelkamp Academy voor het komende jaar.

Meer dan 10 jaar ervaring

Sinds 2006 traint Eijkelkamp Academy projectleiders, toezichthouders, veldmedewerkers en overheden op het gebied van milieukundig onderzoek, waterbeheer, bodemkwaliteit en terrein begaanbaarheid. De trainingen van Eijkelkamp Academy staan voor deskundigheid, interactie, persoonlijke aandacht en leren door te doen.

Volg een training op onze Academy of bij u in-company. Daarnaast leveren wij ook maatwerk trainingen afgestemd op uw behoefte.

De aankomende trainingen die wij verzorgen op onze Academy:

De Eijkelkamp Academy geeft ook trainingen op iedere gewenste locatie en de trainingsinhoud stemmen we desgewenst af op uw specifieke leerdoelen.

Andere trainingen die wij op verzoek voor u organiseren zijn:

 

Kennisoverdracht op maat

Heeft u specifieke bodem- of watergerelateerde vragen? Wilt u advies over een bepaalde bodem- of waterkwestie? Schakel Eijkelkamp Academy in, hét kenniscentrum van Royal Eijkelkamp. De trainers van Eijkelkamp Academy helpen wereldwijd met het vinden van antwoorden en oplossingen. Neem bijvoorbeeld het Asia Facility Project waarbij lesmodules voor hydrologisch en ecologisch onderzoek zijn ontwikkeld voor Chinese universiteiten in samenwerking met Eijkelkamp Academy trainer Cor Verbruggen.

Bent u op zoek naar de juiste training voor u? Vraag het onze experts door het contactformulier hieronder in te vullen.

Contact formulier

Persoonlijke informatie

Bedrijfsinformatie

Uw bericht


* verplichte velden

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK