AGR-GPS mest vervoer

In de meststoffenwet staan regels om het overmatig gebruik van meststoffen tegen te gaan. Het gebruik van te veel mest is schadelijk voor het milieu. Hierdoor wil de overheid het vervoer van dierlijke mest in beeld hebben. Als gevolg hiervan moet u als transporteur bij elk mesttransport een Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen (VDM) invullen. De gegevens van het transport en de mest worden geregistreerd om zo te controleren waar de mest vandaan komt en naartoe gaat.

Hierin is vereist dat de AGR-GPS-apparatuur onlosmakelijk verbonden is met het chassis van het transportmiddel. Gebruikt u meerdere laadbakken, dan moet elk chassis met een laadbak eigen AGR-apparatuur hebben. De AGR-apparatuur moet verbonden zijn met apparatuur voor positiebepaling (gps) en apparatuur die automatisch en elektronisch het moment van laden en lossen verstuurd.

Daarnaast is het verplicht om vervoersmiddelen van vaste mest te registreren en de koppeling tussen het kenteken en het unieke AGR-apparaat te registreren.

Met de Eijkelkamp Smart AGR® oplossing voldoet u aan de wet en regelgeving omtrend dierlijke meststoffen vervoer. Compleet met GPS en sensoren om automatisch laden en lossen te registreren. Een robuuste smartphone met vooraf geïnstalleerde app zorgt voor de communicatie met het RVO.

Neem via onderstaande formulier contact op met één van onze experts.

Contact formulier

Persoonlijke informatie


Bedrijfsinformatie


Uw bericht


* verplichte velden

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK