Werken bij Eijkelkamp

De ruim 80 medewerkers van Eijkelkamp Soil & Water bewijzen het dagelijks: werken en plezier hebben gaan heel goed samen. Op onze locatie in Giesbeek, combineren we de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed assortiment aan producten. Apparatuur dat over de gehele wereld ingezet wordt voor bodem- en wateronderzoek. Universiteiten, ingenieursbureaus, waterschappen en lokale overheden zijn enkele voorbeelden uit onze klantenkring.

Vacatures bij Royal Eijkelkamp

Kom jij ons team versterken? Klik hier voor de actuele vacatures.

Stage lopen bij Royal Eijkelkamp?

Bij Eijkelkamp Soil & Water beseffen we hoe belangrijk het is om als student praktijkervaring op te doen. Daarom bieden we volop mogelijkheden om stage te komen lopen op de Productie, Logistieke, Verkoop en Communicatie & Marketing afdeling.

We zijn een Erkend Leerbedrijf voor de volgende sectoren:
• KC-handel (Logistiek)
• VTL (Logistiek)
• Ecabo (Administratie/commercie)
• Kenteq (Metaal/Productie)

Interesse om bij ons stage te komen lopen? Ontdek de mogelijkheden hier.

Afstuderen bij Royal Eijkelkamp?

Applied Research zoekt constant vernieuwing en innovatie binnen Royal Eijkelkamp. Een Applied Research project is pas geslaagd als er een doe- en denktank is gerealiseerd waar jonge, creatieve en enthousiaste studenten die innovatieve oplossingen bedenken en uitwerken voor actuele vraagstukken binnen de organisatie.

Lees meer over Applied Research.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van eijkelkamp.com.

OK